Een tijdje geleden werden wij benaderd om mee te doen aan het accelerate programma: Present Your Startup. Wij dachten direct, yes dat gaan we doen! Present Your Startup koppelt investeerders en startups aan elkaar door het organiseren van evenementen, het begeleiden van startups en het vinden van de juiste financiering voor de startup.

Super gaaf om aan mee te doen voor ons, want we groeien hard, wat natuurlijk heel mooi is, maar daar komen ook veel kosten bij kijken en hoe pak je dat dan aan? Hoe pak je sowieso alles het beste aan? Wij komen zelf niet uit de retail wereld en moeten alles zelf ontdekken.

Pitch voorbereiding

PYS heeft ons daar tot nu toe heel goed in begeleid en vrijdag, 10 juni, hebben wij onze pitch mogen houden in de kwart finale. Wat was dat spannend! Je hebt 3 minuten, geen seconde meer. Je wilt natuurlijk je hele verhaal op een heldere manier vertellen dus dat betekent keuzes maken in je pitch. De spanningen liepen nog hoger op toen we erachter kwamen dat we als laatste moesten. De hele middag ben je naar de andere pitches aan het kijken, wat overigens heel leuk is, maar toch blijft er door je hoofd gaan: wij moeten nog.

Pitchday!

Tijdens het ‘moment supreme’ ging het eigenlijk best wel goed, een paar kleine versprekingen of niet helemaal in de goede volgorde, maar dat heb je eigenlijk alleen zelf door. De vragenronde ging soepel en kort daarna hoorde we wie er door zijn naar de halve finale. Tromgeroffel….. Yes! wij zijn door naar de halve finale!! We zijn zo blij, dit geeft ons de kans om echt te gaan groeien en een ‘echt’ bedrijf te worden. 23 oktober is het zover, de halve finale. In de tussentijd krijgen we nog bepaalde sessies en netwerkborrels allemaal mooie leermomenten en gave uitdagingen.

Duim voor ons en straks kunnen we jullie nog meer guilt-free pleasure bieden! We keep you posted…

Have a Ridiculously Good day!

Liefs Teun & Shemara

Have a Ridiculously Good day!

Contact us

Do you have questions about our product or just want to chat? Mail us on
ifeel@ridiculously-good.com Or you can always call us on +31 (0)20 7609 100

Lovechock B.V.

Asterweg 20 E1
1031 HN Amsterdam
The Netherlands
info@lovechock.com
KvK 58032622
BTW NL852842764B01

Ridiculously Good – Organic Raw ChocolatesPresent Your Startup: Ridiculously Good - Ridiculously Good - Organic Raw Chocolates © 2021
0

Your Cart